Balance maakt Nederland toekomstbestendiger

Experts in integraal projectmanagement en strategisch advies voor projecten in de fysieke leefomgeving.

Nieuws

  • Alles
  • Energietransitie
  • Integrale Projectbeheersing
  • Visual Consultancy
ingestorte-kademuur-amsterdam

Waarom storten kademuren in?

In de recente geschiedenis van Europa hebben er vanwege achterstallig onderhoud op diverse plaatsen ernstige ongevallen in de openbare ruimte plaatsgevonden. Dit artikel gaat nader in op projectportfolio management bij organisaties die een areaal beheren. Denk aan organisaties als gemeenten, provincies, netwerkbeheerders, waterschappen e.a.

besluiteloosheid-project

Project in Vacuüm

Als projectbeheersers kunnen we een belangrijke rol vervullen tijdens een onzekere fase van een project. Waar een IPM-team zoekende kan zijn en er zelfs een zekere mate van verwarring en demotivatie kan ontstaan, kun je als projectbeheerser je meerwaarde tonen door pro-actief in te spelen op de situatie en stukken aan te leveren die kunnen helpen bij besluitvorming.

Balance-visualisatie

Kennis delen in de vorm van visualisaties

Visualisaties worden bij Balance ook wel gebruikt om projectoverzichten te geven – van scope tot bewonersbelangen, en van de planning tot het uiteindelijke doel op specifieke locaties. Zo’n plaat wordt vaak een symbool voor een projectteam om naar te refereren en hoog te houden als “vlag” van het project.

Biomassacentrale BioForte in Zaanstad

Biomassacentrale BioForte in Zaanstad

Balance werkt bij verschillende opdrachtgevers aan het realiseren van de energietransitie. Zo ook bij biomassacentrale BioForte in Zaanstad. Hoewel biomassa niet onomstreden is, is het evengoed onderdeel van onze energievoorziening.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken