Projectmanagement

Samen met jou loopt het project in goede banen

Recente vacatures

Hier werken wij aan

Jij verstaat de kunst om alle factoren, die invloed hebben op een project, op zo’n manier te verbinden dat ze bij elkaar optellen. Eigenlijk is mensen-tijd-budget-processen-kwaliteit-verwachtingsmanagement een betere omschrijving dan Projectmanagement. Hierbij zijn ook proces-, portfolio- en programmamanagement van belang en mag goede projectleiding niet ontbreken.

Projectmanagement

Jij komt bij Balance voor het faciliteren van de bouw van een wendbaar, innovatief en effectief assetmanagement systeem. Hierdoor kunnen assets aan de gestelde prestatie-eisen voldoen. Door onze integrale aanpak, help jij asseteigenaren, assetmanagers en dienstverleners flexibel met veranderingen om te gaan en te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Denk bij Integraal assetmanagement onder andere aan:

 • implementatie en professionalisering van assetmanagement;
 • ontwikkeling van diverse assetmanagement producten en;
 • risico gestuurd assetmanagement.

Met jouw kennis van assetmanagement heb jij contact met aannemers, woningcorporaties en de beheerders van infrastructuur en openbare ruimte. In jouw rol verbind jij iedereen in de keten om te komen tot een succesvolle ketensamenwerking. Ons doel is waarde uit assets creëren, waarbij de mens centraal staat.

 • ''Na jaren als opdrachtgever met Balance gewerkt te hebben, was toen de gelegenheid zich voordeed, de overstap een logische en passende stap. Want ook Balance heeft de drive om altijd nieuwe oplossingen teweeg te brengen.'' Lees meer

  Wouter Pothoff
 • ''Balance heeft een groot netwerk aan klanten. Dat biedt mij als startende professional veel mogelijkheden om mij op diverse aspecten te ontwikkelen.'' Lees verder.

  Fenna Arnoldussen
  Fenna Arnoldussen Balance

Begin met typen en druk op enter om te zoeken