Staff

Hier nog tekst?

Recente vacatures

Projecten in de fysieke leefomgeving zijn complex. Er zijn vaak veel stakeholders die niet altijd hetzelfde belang hebben. De uitdaging is dan om met elkaar toch tot een gedragen resultaat te komen. Wat jij en de andere procesmanagers van Balance gemeen hebben, is een passie voor complexe procesvraagstukken in gebiedsontwikkeling, energietransitie en participatietrajecten. Om tot de beste aanbieding te komen voor opdrachtgevers, denken we graag buiten de lijntjes. Daarvoor hebben wij een ketenaanpak ontwikkeld die breed inzetbaar is bij procesvraagstukken.

Door een slimme aanpak naar snel resultaat
Als procesversneller ben jij  gericht op een kortere doorlooptijd van het proces. Voorop staat het verkrijgen van gezamenlijk inzicht in belangen, het creëren van een gemeenschappelijke taal en draagvlak voor de gekozen oplossingsrichting. Jij breidt bijvoorbeeld samen met de opdrachtgever de centrale vraag voor en de inrichting van de sessie, afgestemd op de deelnemers. Een professionele en onafhankelijke moderator begeleidt de sessie. Deze zorgt voor een open sfeer om in een kort tijdsbestek tot bruikbare uitkomsten te komen.

  • ''Na jaren als opdrachtgever met Balance gewerkt te hebben, was toen de gelegenheid zich voordeed, de overstap een logische en passende stap. Want ook Balance heeft de drive om altijd nieuwe oplossingen teweeg te brengen.'' Lees meer

    Wouter Pothoff
  • ''Balance heeft een groot netwerk aan klanten. Dat biedt mij als startende professional veel mogelijkheden om mij op diverse aspecten te ontwikkelen.'' Lees verder.

    Fenna Arnoldussen
    Fenna Arnoldussen Balance

Begin met typen en druk op enter om te zoeken