Fenna Arnoldussen

”Balance heeft een groot netwerk aan klanten. Dat biedt mij als startende professional veel mogelijkheden om mij op diverse aspecten te ontwikkelen.”

Fenna Arnoldussen

Zou je jezelf in een aantal zinnen kunnen voorstellen? 

Ik ben Fenna Arnoldussen en ben sinds september 2018 werkzaam als project consultant bij Balance. Op dit moment ben ik als Maintenance Engineer aan de slag in het onderhoudsteam van het Hoogheemraadschap van Delfland. Al voel ik mij meer een Maintenance Consultant, want ik hou mij voornamelijk bezig met advisering over de implementatie van Assetmanagement in onderhoud. Voordat ik bij Balance kwam heb ik de studie Communicatie en Life Sciences afgerond in Wageningen en een master Environment and Resource Management in Amsterdam gevolgd.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Mijn werkdagen bij het Hoogheemraadschap begin ik graag vroeg. Rond 8 uur zijn veel van mijn collega’s in het operationele team namelijk al aan het werk. Eerst even mijn mail checken, kopje koffie drinken en bijpraten met wat collega’s die ik tegenkom. Overdag heb ik een aantal vergaderingen waarin ik: collega’s interview om procesbeschrijvingen te maken, user stories vastleg voor het nieuwe onderhoudsbeheersysteem of aan het sparren ga om prestatie-eisen op te stellen voor de assets in het watersysteem. Soms ga ik ook een dagje mee naar buiten om de watergangen te peilen of inspecties mee te lopen. Ik vind het als consultant belangrijk dat ik een goed beeld heb van de praktijk. In mijn werk probeer ik zoveel mogelijk contact te leggen met al mijn collega’s en mij dienstbaar op te stellen, zo kan ik hen het beste helpen.

Waarom heb jij voor Balance gekozen?

Balance heeft een groot netwerk aan klanten. Dat biedt mij als startende professional veel mogelijkheden om mij op diverse aspecten te ontwikkelen. De eerste vier dagen van de week zit ik bij de klant op locatie en op de vrijdagen probeer ik zoveel mogelijk naar kantoor Amsterdam (of soms Rotterdam) te gaan om mijn collega’s van Balance te zien. Ik vind het een toegevoegde waarde om met mijn collega’s van Balance te kunnen sparren over vraagstukken waar ik bij de klant tegenaan loop. Er zit veel kennis en ervaring in ons bedrijf. Ik krijg bij Balance de kans om mij heel breed middels verschillende projecten te oriënteren en ontwikkelen in het werkveld.

Welke ontwikkelroute heb jij bij Balance kunnen doorlopen?

Ik heb vooralsnog twee projecten gedaan bij Balance. Bij het eerste project ondersteunde ik een senior als project assistent bij de gemeente Amsterdam op een gebiedsontwikkelingsproject. Het was heel leerzaam om aan te kunnen sluiten bij vergaderingen met verschillende partijen. Het tweede project is mijn huidige opdracht bij het Hoogheemraadschap. In het eerste jaar bij Balance heb ik veel cursussen kunnen doen, denk aan projectmanagement IPMA-D en PRINCE2. Maar zo ook een verdieping op de expertise Assetmanagement toen ik eenmaal in mijn opdracht bij het waterschap zat. Balance heeft veel geïnvesteerd in mijn ontwikkeling en dat waardeer ik, hierdoor heb ik het gevoel bij de klant ook beter advies te kunnen geven.

Wat is jouw meest bijzondere project en waarom?

Het project bij de gemeente Amsterdam is voor mij wel bijzonder te noemen. Hierin kreeg ik voor het eerst te maken met de complexiteit van verschillende belangen in besturen. Ik vond het heel interessant om te zien hoe mijn projectmanager al deze belangen meeneemt en steeds probeert om tot een goede oplossing te komen. Hier kwamen de vaardigheden van mijn afgeronde communicatiestudie goed van pas.

Wat moeten toekomstige collega’s weten als ze bij Balance gaan werken?

Het mooie aan het werk als consultant is dat je constant bezig bent met problemen of het spotten van knelpunten om vervolgens op tactische wijze adviezen en oplossingen aan te dragen. Als jij op zoek bent naar een gezellige plek met betrokken collega’s waar je jezelf optimaal kan ontwikkelen als consultant op diverse expertises, dan is Balance the place to be! En de borrels zijn ook altijd heel gezellig!

Begin met typen en druk op enter om te zoeken